L-style

by Harald on January 14, 2015

in Dartutstyr

L-style produkter.

Det er lenge siden vi nå har oppdatert bloggen vår.
tenkte det var litt på tide med ett nytt innlegg igjen som omhandler L-style produkter.

L-style stammer fra Japan hvor det er veldig populært med elektronsik. Vi kan vel si at Japanere liker lyder og blinkende effekter.
Fra Japan er L-style videre godt etablert brand i U.S.A. Det har enda ikke vært noen stor suksess i Europa, men flere og flere får øynene opp for disse produktene.

L-style fører kun flights, bakstykker og tilbehør til dette i en mengde varianter. Produktene er også av meget god kvalitet.
Selv har jeg benyttet L-Style Carbon 260 i over 3 mnd uten slitasje av bakstykket.
Det som er litt unikt er at flightsene er støpt. Det er ikke noen ny teknologi bak dette, da det er prøvd ut av produsenter for mange år tilbake, men L-style har klart noe som ikke andre enda har helt fått til. De lager produkter av meget god kvalitet som enhver dartspiller setter pris på samtidig som det ser bra ut.

Nedenfor et eksempel på L-Style produkter som er sammensatt klar til bruk:

Complete

Oppbyggning og tilpasninger på disse produktene er veldig unike og med Champagne Ringer i enten nylon eller metall sparer de enormt mye på bakstykkene. Når du spiller ståldarts så vil flights etterhvert slites ut. Softdart spillere kan ha et slikt sett i lang tid.

Mitt forslag om du skal ta det i bruk så gå til anskaffelse av Laro bakstykker for å se om du liker å spille med dette samt L-Flights Champagne (pakkene inneholder ikke Champagne Ringer).
Skulle det være en suksess så er det ingen fare å invistere i L-Shaft Carbon. De koster litt, men du har de i lang lang tid.

l-style-dart-banner

Leave a Comment

Previous post:

Next post: